Choose language

API Management

Innovatief blijven is cruciaal

Visma Connect is specialist op het gebied van veilige en betrouwbare informatie-uitwisseling. Als u systemen wilt integreren om deel te kunnen nemen aan de moderne economie en samenleving, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Advanced 6, Banner Element - Mobile Advanced 6, Banner Element - Desktop

API Management

Innovatief blijven is absoluut cruciaal. Tegelijkertijd worden IT-infrastructuren steeds meer hybride. Nieuwe applicaties zijn cloud-based en draaien op microservices. Verouderde lokale systemen spelen wellicht nog een cruciale rol in uw organisatie, maar deze systemen zijn niet ontworpen om verbinding te maken met de buitenwereld. Wij kunnen u helpen met het moderniseren van uw API-strategie, zodat u anderen de mogelijkheid kunt bieden om met uw systemen te integreren. 

4x3-better-comparability

Flexibel en
veelzijdig

Wij bieden een flexibele aanpak voor API-beheer die voldoet aan diverse organisatorische eisen. Aanpasbaar aan uw specifieke behoeften, of het nu on-premise is, als een dienst, of self-service.
4x3-sustainability

Strategische besluitvorming,
hogere omzet

Registreer, organiseer en presenteer gebruiksgegevens om geïnformeerde beslissingen te vergemakkelijken. Genereer extra omzet door slimme API businessmodellen.
4x3-high-quality-data

Veilig beheer van de hele life-cycle

Controle en volledig inzicht in het life-cycle management van uw API, van begin tot eind. Veilige toegang tot API's en microservices op basis van open standaarden, zoals OAuth.

Integratie Services

API Management op de juiste manier met Visma Connect

Visma Connect is leider op het gebied van veilige en betrouwbare informatie-uitwisseling.

stockimage-10

API's management zonder gedoe

Onze API management services bestrijken de volledige levenscyclus van API's, waarbij gegevensbeveiliging prioriteit heeft met eersteklas functies. We helpen u uw API's te monetiseren en bieden waardevolle inzichten door gedetailleerde logging en rapportage over het gebruik van API's, Visma Connect ondersteunt de nieuwste technologie zoals GraphQL, AWS Lambda en een Kubernetes API-operator. Ons developers portaal is gebruiksvriendelijk, waardoor het eenvoudig is om uw API's te integreren.

stockimage-5

API Management diensten

Onze diensten op het gebied van API Management omvatten de volledige API-levenscyclus:

  • Wij leveren ondernemingen de tools waarmee ze API’s kunnen creëren, beheren en monitoren.
  • Wij bieden de beste beveiligingsmechanismes en methodes om ervoor te zorgen dat beleid wordt nageleefd.
  • Wij bieden u de mogelijkheid om geld te verdienen met API’s.
  • Wij bieden tools om gegevens over API-gebruik vast te leggen en in rapportages te verwerken.
  • Wij ondersteunen microservices, containers en nog veel meer.
  • Wij bieden een portaal voor ontwikkelaars aan om klanten te begeleiden gedurende het hele integratieproces met uw API’s.

Neem gerust contact op

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze experts horen graag van je en willen je helpen om je zakelijke leven gemakkelijker te maken.