Choose language

Financiële
rapportages

Transformeer financiële rapportageprocessen met SureSync

Advanced 1, Banner Element 05 - Mobile Advanced 1, Banner Element 05 - Desktop

Gestroomlijnde rapportageprocessen

Het complexe landschap van financiële rapportages vereist een oplossing die verder gaat dan de traditionele benadering. SureSync is een cloud-native oplossing voor informatie-uitwisseling die is ontworpen om financiële rapportageprocessen te stroomlijnen en de efficiëntie te verhogen.

4x3-high-quality-data

Automatisch
informatie verzamelen

SureSync stelt organisaties in staat om financiële gegevens uit een breed scala aan toepassingen te verzamelen, te valideren en te delen. Dit geautomatiseerde proces bespaart tijd en zorgt voor betrouwbare gegevens, efficiëntie en compliance.

4x3-reduce-reporting-burden

Naadloze integratie met
systemen

SureSync integreert naadloos met bestaande financiële en administratieve systemen, verzamelt en valideert informatie en levert de financiële data in gestandaardiseerd, machine-readable formaat. 

4x3-data-quality

Een keer verzamelen,
oneindig vaak gebruiken

De herbruikbaarheid van gegevenselementen maakt het mogelijk om gegevens maar een keer te verzamelen en te gebruiken in rapportages aan een groot aantal verschillende partijen.

Financiële rapportages

Financiële rapportages naar een hoger niveau met precisie en compliance

Visma Connect is de leider op het gebied van veilige en betrouwbare informatie-uitwisseling.

stockimage-12

Bescherm uw reputatie

Duurzaamheidsrapportages zijn breder dan financiële rapportages en gaan over milieu en klimaat, maatschappij en governance (Environment, Social en Governance - ESG). Maak uw ESG-rapportage eenvoudiger. Geen gejaag meer op data in silo's. U heeft een oplossing nodig die gegevens valideert en verzamelt uit alle delen van uw waardeketen in een controleerbaar en betrouwbaar gegevensset met een audit trail. SureSync stelt u in staat om dit moeiteloos te doen.

stockimage-6

Verminder de time-to-insight

Gestructureerde en machine-readable informatie maakt betere analyse en dashboarding mogelijk. Verspil geen tijd met het verzamelen, opschonen en bewerken van data en begin direct met de analyse en dashboarding.

SureSync stroomlijnt het proces van data-analyse door de time-to-insight te verkorten en stelt gebruikers in staat om op data-gedreven beslissingen te nemen zonder vertraging en zonder het arbeidsintensieve proces van het klaarmaken van de data.

Oplossingen voor financiële rapportages

SureSync

SureSync

SureSync is dé oplossing voor de naadloze en geautomatiseerde uitwisseling van informatie tussen organisaties of binnen ketens.

Portalen

Portalen

Onze portalen zijn de oplossing voor elke organisatie die gestructureerde informatie uitvraagt bij meerdere partijen

Taxonomies

Taxonomieën

Taxonomieën zijn waardevol voor elke organisatie die grote hoeveelheden informatie verwerkt en ontvangt.

ColumnImage 04

Validatie

XBRLValidPro is een state-of-the-art XBRL validating processor die gestandaardiseerde gegevensuitwisseling mogelijk maakt en rapportages correct valideert.

Nog vragen?

Hiernaast de antwoorden op sommige van de meest gestelde vragen.

Net zoals we een gemeenschappelijke taal gebruiken om met andere mensen te communiceren, hebben bedrijven en toezichthouders een gestandaardiseerde manier nodig om dezelfde taal te gebruiken bij het uitwisselen van financiële en zakelijke informatie. Het gebruik van een gestandaardiseerde taal om informatie uit te wisselen is essentieel om compatibiliteit en begrip tussen alle deelnemers te garanderen.

Lees verder

De EU heeft als een van de zes topprioriteiten 'A Europe fit for the digital age'. Digitale technologie verandert het leven van mensen en het functioneren van bedrijven. De digitale strategie van de EU heeft als doel om deze transformatie ten goede te laten komen aan mensen en bedrijven, en tegelijkertijd bij te dragen aan het streven naar een klimaatneutraal Europa tegen 2050.

Onderdeel van deze strategie is een omvangrijk pakket aan wetgeving waaronder de Data Governance Act, de Data Act, de AI act en de Open Data Directive. Al deze wetten hebben grote invloed op de manier waarop we data delen met elkaar. 

Daarnaast stellen burgers en bedrijven steeds hogere eisen aan privacy en gegevensbescherming. 

Iedere organisatie kan baat hebben bij gestructureerde informatie-uitwisseling. Van overheidsinstellingen die samenwerken in ketens, tot toezichthouders die informatie opvragen bij bedrijven en branches, en bedrijven die informatie van afdelingen en vestigingen willen consolideren. Neem contact op om te ontdekken hoe we jouw organisatie kunnen helpen.

Neem gerust contact op

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze experts horen graag van je en willen je helpen om je zakelijke leven gemakkelijker te maken.