Choose language

Trust Center

Vertrouwen en compliance

Voldoen aan onze eigen eisen, de eisen van de onze klanten en aan wet- en regelgeving

Advanced 1, Banner Element 07 - Mobile Advanced 1, Banner Element 07 - Desktop

Certificering bij Visma Connect

De kern van onze visie op certificering is de overtuiging dat het lange-termijn succes van een bedrijf komt door klanttevredenheid. We streven naar klanttevredenheid door ervoor te zorgen dat onze diensten consistent voldoen aan onze eigen eisen, eisen vanuit wet- en regelgeving en natuurlijk de eisen van onze klant.

stockimage-13

Diensten van hoge kwaliteit

Certificeringen zijn dan ook belangrijk voor ons managementsysteem, omdat deze ons scherp houden en handvatten geven om in een dynamische markt consistent diensten van hoge kwaliteit te kunnen leveren. Daarnaast bieden certificeringen onze klanten de zekerheid dat Visma Connect consistente kwaliteit levert  (ISO 9001), informatie en gegevens veilig behandelt (ISO 27001), diensten levert die toegevoegde waarde bieden aan klant en leverancier (ISO 20000), en een positieve impact hebben op onze omgeving (ISO14001). 

stockimage-4

Audits

Om deze certificeringen te behouden worden we jaarlijks door externe partijen geaudit. Zij kijken naar de werking en doeltreffendheid van ons geïntegreerde managementsysteem en of wij voldoen aan de geldende normen. De afdeling Security & Compliance beheert ons managementsysteem en zet zich in om te borgen dat onze diensten veilig zijn en voldoen aan alle vereisten.

Heeft u vragen?

Stuur dan een e-mail naar vco.compliance@visma.com.

Certificeringen

ISO 9001

Kwaliteitsmanagement

ISO 9001 : 2015

2.-iso-iec-20000-1---rgb

Service Management

 ISO 20000 : 2018
3.-iso-iec-27001---rgb

Informatiebeveiliging

 ISO 27001 : 2013
XBRL-Logo-2c-NoStrap-620x465web-620x465

XBRL Certified

This product is XBRL Certified Software
Image alt text

Milieumanagement

ISO 14001:2015

Lidmaatschappen

Visma Connect is lid van:

alice-150x150

Alice

tip-logo

Trusted Information Partners

hl7-150x150

HL7

secure-software-alliance-150x150

Secure Software Alliance

Data Sharing Coalition

Data Sharing Coalition

Partners

Visma Connect werkt samen met:
autisme-ambassade-150x150

Autisme Ambassade

frends-logo

Frends iPaas

Visma Lease a bike

Visma | Lease a Bike

ishare-150x150

iSHARE

Awards

HR Proffie logo

HR Proffie

BID

BID

epsa2015-150x150

ESPA 2015

epsa2017-150x150

ESPA 2017

teverdenheidsmonitor-150x150

Tevredenheidsmonitor

Nog vragen?

Hiernaast de antwoorden op sommige van de meest gestelde vragen.

Net zoals we een gemeenschappelijke taal gebruiken om met andere mensen te communiceren, hebben bedrijven en toezichthouders een gestandaardiseerde manier nodig om dezelfde taal te gebruiken bij het uitwisselen van financiële en zakelijke informatie. Het gebruik van een gestandaardiseerde taal om informatie uit te wisselen is essentieel om compatibiliteit en begrip tussen alle deelnemers te garanderen.

Lees verder

De EU heeft als een van de zes topprioriteiten 'A Europe fit for the digital age'. Digitale technologie verandert het leven van mensen en het functioneren van bedrijven. De digitale strategie van de EU heeft als doel om deze transformatie ten goede te laten komen aan mensen en bedrijven, en tegelijkertijd bij te dragen aan het streven naar een klimaatneutraal Europa tegen 2050.

Onderdeel van deze strategie is een omvangrijk pakket aan wetgeving waaronder de Data Governance Act, de Data Act, de AI act en de Open Data Directive. Al deze wetten hebben grote invloed op de manier waarop we data delen met elkaar. 

Daarnaast stellen burgers en bedrijven steeds hogere eisen aan privacy en gegevensbescherming. 

Iedere organisatie kan baat hebben bij gestructureerde informatie-uitwisseling. Van overheidsinstellingen die samenwerken in ketens, tot toezichthouders die informatie opvragen bij bedrijven en branches, en bedrijven die informatie van afdelingen en vestigingen willen consolideren. Neem contact op om te ontdekken hoe we jouw organisatie kunnen helpen.

Neem gerust contact op

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze experts horen graag van je en willen je helpen om je zakelijke leven gemakkelijker te maken.