Choose language

Gezondheidszorg

SureSync is dé oplossing voor een naadloze en geautomatiseerde uitwisseling van informatie tussen organisaties of binnen ketens.

Advanced 1, Banner Element 06 - Mobile Advanced 1, Banner Element 06 - Desktop

Veilige en gedecentraliseerde gegevensuitwisseling

De gezondheidszorg staat voor veel uitdagingen, waaronder toenemende druk als gevolg van stijgende vraag, personeelstekorten en stijgende kosten. Zorgverleners moeten ook nog eens informatie delen en rapporteren aan een groot aantal partijen, zoals het ministerie, verzekeringsmaatschappijen en de inspectie.

4x3-high-quality-data

Betere beslissingen

In een complexe wereld leiden betere data tot betere beslissingen.

4x3-secured_reliable

Betrouwbaarheid

Ketenpartners kunnen rekenen op de kwaliteit van uw data.

4x3-better-comparability

Benchmarking

Precies weten waar u staat dankzij hoogwaardige en betrouwbare gegevens.

stockimage-12

Datastations

Bovengenoemde partijen vragen vrijwel dezelfde informatie en data op, die vaak handmatig moet worden opgezocht in een groot aantal systemen. Een enorme administratieve last. Datastations die automatisch de benodigde informatie ophalen uit de bronapplicaties kunnen helpen deze last te verminderen, waardoor een veilige en gedecentraliseerde gegevensuitwisseling mogelijk wordt. Visma Connect kan daarbij helpen.

Van chaos naar orde

Visma Connect is gespecialiseerd in het toepassen van innovatieve oplossingen die het rapportageproces in de gezondheidszorg kunnen verbeteren. Ondersteund door jarenlange ervaring bieden wij onze expertise aan om u te helpen uw administratieve last te verminderen en informatie-uitwisseling te stroomlijnen. Onze aanpak zorgt ervoor dat informatie naadloos daarheen stroomt waar het nodig is, met prioriteit voor decentralisatie, autorisaties en datasoevereiniteit. Veilig, betrouwbaar en geautomatiseerd, uw rapportages zijn bij ons in vertrouwde handen. Nu… en in de toekomst.

Oplossingen voor gegevensuitwisseling
in de zorg

SureSync

SureSync

SureSync is dé oplossing voor de naadloze en geautomatiseerde uitwisseling van informatie tussen organisaties of binnen ketens.

Portals

Portals

Onze portals zijn de oplossing voor elke organisatie die gestructureerde informatie uitvraagt bij meerdere partijen

Taxonomies

Taxonomieën

Taxonomieën zijn waardevol voor elke organisatie die grote hoeveelheden informatie verwerkt en ontvangt.

ColumnImage 04

Validatie

XBRLValidPro is een state-of-the-art XBRL validating processor die gestandaardiseerde gegevensuitwisseling mogelijk maakt en rapportages correct valideert.

Nog vragen?

Hiernaast de antwoorden op sommige van de meest gestelde vragen.

Net zoals we een gemeenschappelijke taal gebruiken om met andere mensen te communiceren, hebben bedrijven en toezichthouders een gestandaardiseerde manier nodig om dezelfde taal te gebruiken bij het uitwisselen van financiële en zakelijke informatie. Het gebruik van een gestandaardiseerde taal om informatie uit te wisselen is essentieel om compatibiliteit en begrip tussen alle deelnemers te garanderen.

Lees verder

De EU heeft als een van de zes topprioriteiten 'A Europe fit for the digital age'. Digitale technologie verandert het leven van mensen en het functioneren van bedrijven. De digitale strategie van de EU heeft als doel om deze transformatie ten goede te laten komen aan mensen en bedrijven, en tegelijkertijd bij te dragen aan het streven naar een klimaatneutraal Europa tegen 2050.

Onderdeel van deze strategie is een omvangrijk pakket aan wetgeving waaronder de Data Governance Act, de Data Act, de AI act en de Open Data Directive. Al deze wetten hebben grote invloed op de manier waarop we data delen met elkaar. 

Daarnaast stellen burgers en bedrijven steeds hogere eisen aan privacy en gegevensbescherming. 

Iedere organisatie kan baat hebben bij gestructureerde informatie-uitwisseling. Van overheidsinstellingen die samenwerken in ketens, tot toezichthouders die informatie opvragen bij bedrijven en branches, en bedrijven die informatie van afdelingen en vestigingen willen consolideren. Neem contact op om te ontdekken hoe we jouw organisatie kunnen helpen.

Neem gerust contact op

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze experts horen graag van je en willen je helpen om je zakelijke leven gemakkelijker te maken.