Choose language

Integratie Services

Connectiviteit in de digitale economie

Visma Connect is specialist op het gebied van veilige en betrouwbare informatie-uitwisseling. Als u systemen wilt integreren om deel te kunnen nemen aan de moderne economie en samenleving, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Advanced 6, Banner Element - Mobile Advanced 6, Banner Element - Desktop

Connectiviteit in de digitale economie

In de huidige wereld wemelt het van de gegevens. Organisaties moeten hun eigen systemen (intern) met elkaar verbinden om efficiënt te kunnen werken. Tegelijkertijd moeten ze hun systemen integreren met andere bedrijven en organisaties in hun ecosysteem. Vaak willen ze informatie uitwisselen of hun applicaties openstellen voor anderen. Het is niet ongebruikelijk dat organisaties tegen complexe problemen aanlopen als ze een integratieproces proberen uit te voeren. In de meeste gevallen hoeven ze dit maar één keer te doen, dus hebben ze hiervoor geen gespecialiseerd team in dienst.

Integratie Services

stockimage- 16

Managed Integrations en Connectivity as a Service

Integraties vragen om specialistische vaardigheden, de juiste tooling en tijd en aandacht. Er zijn genoeg redenen om dit aan een expert over te laten. Als u met meerdere IT-systemen wilt integreren, kunt u op ons rekenen. Visma Connect is uw one-stop-oplossing voor managed integrations om de connectiviteit van uw platforms te garanderen.

stockimage-21

API Management

API Management: essentieel voor organisaties die systemen willen verbinden met cloud-based software. Onze API-beheeroplossing biedt controle over de gehele API-levenscyclus. Wij creëren, beheren en monitoren API’s en bieden een ontwikkelportaal voor uw klanten.

Integratie Services

Beheer uw integraties op de juiste manier met Visma Connect

Visma Connect is leider op het gebied van veilige en betrouwbare informatie-uitwisseling.

stockimage-10

Experts

Het onderhouden van geïntegreerde systemen is een hele uitdaging als de organisatie geen experts in huis heeft. De problemen kunnen zich voordoen naarmate de omstandigheden veranderen. Een integratieproject  aanpakken zonder kennis van de ingewikkelde  standaarden is erg lastig en brengt risico’s met zich mee. Als u uw systemen openstelt, zult u zich terecht zorgen maken over de beveiliging. Wij helpen u om op een veilige manier verbinding te maken en wij monitoren de integraties voor u, zodat u vanaf het begin gevrijwaard blijft van problemen.

stockimage-5

Voor wie is het?

Organisaties die hun voordeel willen doen met strategische integraties, maar geen speciaal integratieteam hebben. Organisaties die operationele pijn ervaren bij het omgaan met integraties door een gebrek aan interne expertise. Voorbeelden zijn:

  • Softwarebedrijven die snel integraties live willen brengen en hun concurrentievoordeel willen vergroten
  • Bedrijven die integraties met hun IT-systemen of software willen aanbieden en deze  integraties en de support willen uitbesteden
  • Organisaties (publiek en privaat) die veel verschillende partners op hun applicatie(s) moeten aansluiten en op een veilige manier informatie moeten delen met klanten of leveranciers.

Neem gerust contact op

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze experts horen graag van je en willen je helpen om je zakelijke leven gemakkelijker te maken.