Choose language

Portalen

De brug tussen mensen en systemen

Visma Connect is een toonaangevende speler in het implementeren van informatie- en gegevensuitwisseling en biedt taxonomieën, validatieservices en andere technologie voor gekwalificeerde rapportage en informatie-uitwisseling.

Advanced 2, Banner Element - Mobile Advanced 2, Banner Element - Desktop

Eenvoudig toegang tot informatie-uitwisseling

Portalen zijn bedoeld voor organisaties zonder de systemen voor informatie-uitwisseling, maar die hier wel van kunnen profiteren. Portalen bieden dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid als geautomatiseerde oplossingen, zoals taxonomieën, validaties, identiteits- en toegangsbeheer, maar vereisen geen extra investeringen in IT of integraties.

4x3-secured_reliable

Veilig en betrouwbaar

Sinds 2006 zijn we verantwoordelijk voor de meest kritische projecten op het gebied van veilige en betrouwbare informatie- en gegevensuitwisseling. We hebben gewerkt voor banken, bedrijven en overheden. En in al die jaren hebben we nog nooit een enkel bericht verloren.

4x3-scalable-flexible

Schaalbaar en flexibel

We verwerken jaarlijks miljarden verzoeken en berichten voor organisaties van elke omvang. Opgebouwd uit eenvoudig configureerbare bouwstenen kunnen we onze oplossingen aanpassen aan elke behoefte. We schalen mee met de behoeften van onze klanten.

4x3-high-quality-data

Gegevens van hoge kwaliteit

Met ingebouwde taxonomieën en andere beveiligingen zijn onze portals veilig en bieden ze gestructureerde en bruikbare gegevens van de hoogste kwaliteit.

stockimage-5

Portalen

Onze portalen zijn de oplossing voor elke organisatie die gestructureerde informatie uitvraagt bij meerdere partijen:

 • Toezichthouders die informatie van bedrijven en instellingen opvragen
 • Financiële instellingen die informatie nodig hebben om aanvragen te beoordelen of hun portefeuilles te beheren
 • Intermediairs, zoals accountants en belastingadviseurs die namens cliënten rapporten en verslagen indienen
 • Bedrijven die gestructureerde informatie nodig hebben van lokale vestigingen.

Neem gerust contact op

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze experts horen graag van je en willen je helpen om je zakelijke leven gemakkelijker te maken.

Wat onze klanten zeggen

Bij Visma Connect zijn we er trots op om voorop te lopen in informatie-uitwisseling. Lees hier wat een aantal van onze gewaardeerde partners over ons te zeggen hebben:

 1. Rene van der Meij
  Visma Connect is al jaren onze betrouwbare leverancier op het gebied van taxonomiemodellering. Door hun commitment, opgebouwde expertise en de korte lijnen tijdens het ontwikkelproces zijn we in staat om snel tot de goede uitvragen te komen voor onze bancaire ketens.

  René van der Meij

  CTO SBR Nexus

 2. Dimitri op de beeck
  Ik leerde Visma Connect B.V. afgelopen maanden beter kennen. Ze bouwden in een mum van tijd een connectie tussen #ionbiz en Twinfield. Hiermee helpen we McCoy om hun boekhouding in sync te houden met de operationele verkoop. Zeer blij met de samenwerking.

  Dimitri op de Beeck

  Managing director ionBIZ

 3. PHOTO-2024-02-22-09-52-28
  Vanuit de aanbesteding was ZIN op zoek naar een proactieve leverancier die ZIN begeleidt en adviseert bij de opbouw en uitwerking van verbeteringen van de applicaties, en dat via een partnership wil vormgeven ipv via klant-leverancier relatie . Dit omvat onder anderen de doorontwikkeling en toepassen van innovaties binnen programma KIK- V en met name de KIK-Starter en de diverse producten van iStandaarden. In Visma connect hebben we deze innovatieve partner gevonden en bouwen we samen aan een betere toekomst voor de zorg in Nederland.

  René Houwen

  Projectleider Data & Techniek