Choose language

SureSync

Automatiseer
informatie-uitwisseling

SureSync is dé oplossing voor de naadloze en geautomatiseerde uitwisseling van informatie tussen organisaties of binnen ketens. Met SureSync kunt u moeiteloos toegang krijgen tot gestructureerde en geautoriseerde informatie en deze eenvoudig bewerken en delen.

Advanced 4, Banner Element - Mobile Advanced 4, Banner Element - Desktop

De geïntegreerde oplossing voor informatie-uitwisseling

SureSync stelt overheden, financiële instellingen, toezichthouders, zorginstellingen en bedrijven in staat om informatie uit te wisselen en informatiestromen te beheren. SureSync behandelt het gehele proces van uitwisseling van informatie en gegevens, zowel Human-to-System (H2S) als System-to-System (S2S). SureSync kan worden uitgebreid met taxonomieën en portalen en wordt ondersteund met integraties, advies en solution design.

4x3-sustainability

Dubbel vertrouwen

SureSync is op twee manieren een betrouwbare oplossing. Door het geavanceerde identiteits- en gebruikersbeheer, en een audittrail die ongeoorloofde toegang en gebruik voorkomen. En door taxonomieën, validaties en machine-readable output zorgen we ervoor dat u alleen informatie ontvangt die u kunt verwerken.

4x3-tailored

Eenvoudig te configureren

SureSync is eenvoudig te configureren en aan te passen aan de specifieke informatiebehoeften van iedere organisatie en zelfs aan individuele vereisten per afdeling dankzij de gemakkelijk op te zetten informatiestromen.

4x3-easy-to-use

Makkelijk in gebruik

SureSync heeft een gebruiksvriendelijk onboarding proces met selfservice, ondersteuning en toegankelijke interfaces. SureSync kan naadloos worden geïntegreerd in uw processen en IT-landschap via REST-API's en integraties met uw favoriete applicaties.

 

stockimage-6

Grip op informatiestromen

Overheden, bedrijven en instellingen ontvangen, verwerken en delen grote hoeveelheden informatie. Ze gebruiken deze informatiestromen om beslissingen te nemen, beleid te creëren of als bron voor managementrapportages. Vaak maken meerdere organisaties gebruik van dezelfde informatiestromen en voegen nog weer aanvullende gegevens toe.

SureSync is de oplossing voor bedrijven, overheden en entiteiten die informatie creëren en delen met andere organisaties.

Portals

Portalen

Onze unieke portalen bieden de voordelen van gestandaardiseerde informatie-uitwisseling. Ze bieden dezelfde kwaliteit en garanties als andere geautomatiseerde oplossingen zonder extra IT-investeringen of integraties.

Taxonomies

Taxonomieën

Elke organisatie hanteert zijn eigen, unieke idioom, termen en definities. Taxonomieën helpen om te komen tot gestandaardiseerde rapportages en om gestructureerde en vergelijkbare rapportages te genereren door elementen te standaardiseren. 

ColumnImage 04

Validatie

Voor bedrijven, overheden en instellingen die digitaal rapporteren, over welk onderwerp dan ook, en voor de toezichthouders die rapportages ontvangen, is het essentieel dat deze rapporten voldoen aan de XBRL standaarden. Wij hebben de oplossing om u daarbij te helpen.

Overview-Suresync

Wat het doet

SureSync biedt oplossingen voor overheden, instellingen en organisaties die grote hoeveelheden informatie nodig hebben om hun werk effectief uit te voeren en te voldoen aan hun steeds hogere eisen. Of het nu gaat om toezicht, het verstrekken van uitkeringen of beleidsvorming, ons platform zorgt ervoor dat informatie gemakkelijk, veilig en betrouwbaar kan worden uitgewisseld zonder zorgen over volledigheid, betrouwbaarheid en informatieverlies. Dit leidt tot een betrouwbaardere en efficiëntere dienstverlening.

stockimage-8

Klaar voor de toekomst

Het landschap van informatie-uitwisseling verandert snel met als drivers zorgen over privacy, technologische vooruitgang en bestaande en aankomende EU-wetgeving. Deze verschuiving beweegt het vakgebied van push naar pull-mechanismen, federatieve structuren zoals dataspaces en toegang tot informatie in plaats van het traditionele aanlevermodel. SureSync is ontworpen om gebruikers zorgeloze compliance te bieden en deze trends te omarmen.

Neem gerust contact op

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze experts horen graag van je en willen je helpen om je zakelijke leven gemakkelijker te maken.

stockimage-9

Meer efficiëntie bespaart tijd en moeite

SureSync zorgt voor naadloze en geautomatiseerde verwerking van alle ontvangen informatie. De uitgebreide validatie voorkomt fouten, en dankzij de verschillende invoeropties is SureSync geschikt voor gebruikers van elke technologische maturity en met iedere IT-omgeving. SureSync maakt het aanleveren en verwerken van informatie toegankelijk voor iedereen en bespaart talloze uren aan handmatig werk en informatiemanagement.

stockimage-10

Toegankelijke informatie-uitwisseling

Het unieke model van aanpasbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide onboardingsondersteuning dat SureSync biedt, zorgt ervoor dat elke organisatie, groot of klein, kan profiteren van de voordelen van geautomatiseerde informatie-uitwisseling.

Neem contact op

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze experts horen graag van je en willen je helpen om je zakelijke leven gemakkelijker te maken.

Vul het formulier hiernaast in, dan maken we snel een afspraak.