Choose language

XBRLValidPro

De XBRL-gecertificeerde Validatieprocessor

Voor alle bedrijven, overheden en instellingen die digitaal rapporteren en voor toezichthouders en andere organisaties die digitale rapportages ontvangen, is het essentieel dat deze voldoen aan de XBRL standaarden. XBRLValidPro is een state-of-the-art XBRL validating processor die gestandaardiseerde gegevensuitwisseling mogelijk maakt en rapportages correct valideert.

Advanced 7, Banner Element - Mobile Advanced 7, Banner Element - Desktop

Geverifieerde gegevens van hoge kwaliteit

XBRLValidPro is volledig compliant en XBRL-gecertificeerd in modules waaronder core, Inline en OIM (JSON en CSV) en is grondig getest in duizenden conformance suite tests volgens de XBRL-specificaties. Met Visma Validator kunt u erop vertrouwen dat uw rapporten altijd geverifieerde gegevens van hoge kwaliteit bevatten.

4x3-secured_reliable

100% Compliant

Gegarandeerde datakwaliteit vanaf het punt van invoer, waardoor deze 100% compliant is met de XBRL-standaarden en XBRL-gecertificeerde software.

4x3-scalable-flexible

Naadloze integratie

Gebouwd met interoperabiliteit in gedachten, biedt XBRLValidPro naadloze integratie met bestaande systemen.

4x3-high-quality-data

Betrouwbaar

Betrouwbare XBRL-gecertificeerde technologie, die zich al ruimchoots bewezen heeft in de praktijk.

stockimage-5

Gevalideerde XBRL Rapporten

Dankzij de XBRL-toolsets en standaarden maakt XBRLValidPro het valideren van XBRL rapporten eenvoudig en praktisch. De in Scala gebouwde, modulaire architectuur biedt een sterk geoptimaliseerde in-memory verwerking.  De onderliggende technologie verwerkt en valideert jaarlijks miljoenen berichten in de Digipoort voor Logius.

Validator

De XBRL-gecertificeerde validatie processor

Het XBRL-certificatieprogramma garandeert dat software van verschillende leveranciers makkelijk kan samenwerken en rapporten verwerken ongeacht met welke applicatie ze zijn opgesteld.

stockimage-10

Integraties

XBRLValidPro stelt onze Portalen in staat om geldige XBRL-rapporten te produceren met hoogwaardige datakwaliteit vanaf de eerste stadia van gegevensinvoer. Door het gebruik van de gecertificeerde Table-linkbase-module kunnen de resulterende tabellen zowel voor presentatie als voor gegevensinvoer worden gebruikt. XBRLValidPro is een integraal onderdeel van de continue integratieworkflow voor de bouw en validatie van grote taxonomieën, bijvoorbeeld de taxonomie van de Nederlandse Kamer van Koophandel.

stockimage-7

Ondersteunde standaarden

XBRLValidPro ondersteunt een reeks standaarden, waaronder XBRL v2.1, XBRL Dimensions v1.0, Inline XBRL v1.1, xBRL-JSON v1.0, xBRL-CSV v1.0, Table Linkbase v1.0, Extensible Enumerations v1.0 & v2.0, FORMULA V1.0, en Taxonomy Package V1.0. Het valideert ook miljoenen berichten in Digipoort voor Logius.

Neem gerust contact op

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze experts horen graag van je en willen je helpen om je zakelijke leven gemakkelijker te maken.