Choose language

Duurzaamheids
rapportages

Een krachtige tool voor het verzamelen, beheren en delen van duurzaamheidsinformatie

Advanced 1, Banner Element 05 - Mobile Advanced 1, Banner Element 05 - Desktop

Een nieuwe kijk op rapporteren over duurzaamheid

Bedrijven vertrouwen niet meer alleen op financiële gegevens om hun strategie vorm te geven en hun activiteiten te sturen. Duurzaamheidsgegevens zijn net zo belangrijk. SureSync stelt bedrijven en instellingen in staat om moeiteloos duurzaamheidsgegevens te verzamelen, samen te voegen en te valideren - vanuit de hele organisatie en de supply chain. SureSync levert hoogwaardige, bruikbare gegevens die direct klaar zijn voor gebruik, of het nu gaat om het realiseren van doelstellingen of het delen met stakeholders.

4x3-high-quality-data

Duurzaamheids
rapportages-as-a-Service

SureSync is een cloud-native rapportageplatform dat schaalbaarheid, connectiviteit en continue compliance biedt. Het integreert naadloos met bestaande systemen en biedt een flexibele oplossing die voldoet aan voortdurend veranderende voorschriften voor duurzaamheidsrapportage.

4x3-reduce-reporting-burden

Duurzaamheidsgegevens verzamelen en aggregeren

SureSync verzamelt informatie vanuit de hele organisatie en de supply chain. Dit geautomatiseerde proces bespaart tijd en voorkomt fouten, zorgt voor betrouwbare gegevens, efficiëntie en compliance. SureSync levert werkbare inzichten en nauwkeurige rapportages.

4x3-data-quality

Standaardisatie
en werkbare formaten

Duurzaamheidsrapportages worden opgesteld met gegevens uit diverse bronnen zoals HR, ERP, inkoop- en financiële systemen. SureSync verzamelt en valideert deze informatie en levert de duurzaamheidsdata in gestandaardiseerd, machine-readable formaat. 

Duurzaamheidsrapportages

Duurzaamheidsrapportages naar een hoger niveau met precisie en compliance

Visma Connect is de leider op het gebied van veilige en betrouwbare informatie-uitwisseling.

stockimage-12

Moeiteloos rapporteren over duurzaamheid

Duurzaamheidsrapportages zijn breder dan financiële rapportages en gaan over milieu en klimaat, maatschappij en governance (Environment, Social en Governance - ESG). Maak uw ESG-rapportage eenvoudiger. Geen gejaag meer op data in silo's. U heeft een oplossing nodig die gegevens valideert en verzamelt uit alle delen van uw waardeketen in een controleerbaar en betrouwbaar gegevensset met een audit trail. SureSync stelt u in staat om dit moeiteloos te doen.

Inzicht in gegevenskwaliteit

Het stroomlijnen en automatiseren van dataverwerking met SureSync stelt u in staat om middelen vrij te maken om u te richten op analyse, rapportage en verbetering van algemene besluitvorming. SureSync levert inzichten in gegevenskwaliteit die u zullen helpen gerichte verbeteringsprogramma's te sturen.

Oplossingen voor duurzaamheidsrapportages

SureSync

SureSync

SureSync is dé oplossing voor de naadloze en geautomatiseerde uitwisseling van informatie tussen organisaties of binnen ketens.

Portals

Portals

Onze portals zijn de oplossing voor elke organisatie die gestructureerde informatie uitvraagt bij meerdere partijen

Taxonomies

Taxonomieën

Taxonomieën zijn waardevol voor elke organisatie die grote hoeveelheden informatie verwerkt en ontvangt.

ColumnImage 04

Validatie

XBRLValidPro is een state-of-the-art XBRL validating processor die gestandaardiseerde gegevensuitwisseling mogelijk maakt en rapportages correct valideert.

Nog vragen?

Hiernaast de antwoorden op sommige van de meest gestelde vragen.

Net zoals we een gemeenschappelijke taal gebruiken om met andere mensen te communiceren, hebben bedrijven en toezichthouders een gestandaardiseerde manier nodig om dezelfde taal te gebruiken bij het uitwisselen van financiële en zakelijke informatie. Het gebruik van een gestandaardiseerde taal om informatie uit te wisselen is essentieel om compatibiliteit en begrip tussen alle deelnemers te garanderen.

Lees verder

De EU heeft als een van de zes topprioriteiten 'A Europe fit for the digital age'. Digitale technologie verandert het leven van mensen en het functioneren van bedrijven. De digitale strategie van de EU heeft als doel om deze transformatie ten goede te laten komen aan mensen en bedrijven, en tegelijkertijd bij te dragen aan het streven naar een klimaatneutraal Europa tegen 2050.

Onderdeel van deze strategie is een omvangrijk pakket aan wetgeving waaronder de Data Governance Act, de Data Act, de AI act en de Open Data Directive. Al deze wetten hebben grote invloed op de manier waarop we data delen met elkaar. 

Daarnaast stellen burgers en bedrijven steeds hogere eisen aan privacy en gegevensbescherming. 

Iedere organisatie kan baat hebben bij gestructureerde informatie-uitwisseling. Van overheidsinstellingen die samenwerken in ketens, tot toezichthouders die informatie opvragen bij bedrijven en branches, en bedrijven die informatie van afdelingen en vestigingen willen consolideren. Neem contact op om te ontdekken hoe we jouw organisatie kunnen helpen.

Neem gerust contact op

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze experts horen graag van je en willen je helpen om je zakelijke leven gemakkelijker te maken.