Choose language

Financiële Sector

SureSync is dé oplossing voor een naadloze en geautomatiseerde uitwisseling van informatie tussen organisaties of binnen ketens.

Advanced 1, Banner Element 04 - Mobile Advanced 1, Banner Element 04 - Desktop

Voor een financiële sector in beweging

Ook de financiële sector is in beweging. Banken staan onder druk door de toenemende concurrentie van fintech en big tech. Ze worden geconfronteerd met toenemende regelgeving, terwijl ze nog grotendeels afhankelijk zijn van legacy systemen.

4x3-high-quality-data

Betere beslissingen

In een complexe wereld leiden betere data tot betere beslissingen.

4x3-secured_reliable

Betrouwbaarheid

Ketenpartners kunnen rekenen op de kwaliteit van uw data.

4x3-better-comparability

Benchmarking

Precies weten waar u staat dankzij hoogwaardige en betrouwbare gegevens.

stockimage-12

Vertrouwen

Het wordt steeds belangrijker om gegevens in real-time veilig en vertrouwd en gevalideerd te kunnen delen met andere partijen en toezichthouders. Visma Connect levert integraties, taxonomieën en portals aan banken, verzekeraars en toezichthouders.

Bij al deze organisaties is vertrouwen cruciaal. Visma Connect heeft alles in huis om het delen van gegevens op een betrouwbare manier te faciliteren. Wij bieden de bouwstenen voor betrouwbaarheid en veiligheid. Visma Connect maakt de oplossingen die de toekomst dichterbij brengen.

Oplossingen voor gegevensuitwisseling
in de financiële sector

SureSync

SureSync

SureSync is dé oplossing voor de naadloze en geautomatiseerde uitwisseling van informatie tussen organisaties of binnen ketens.

Portals

Portals

Onze portals zijn de oplossing voor elke organisatie die gestructureerde informatie uitvraagt bij meerdere partijen

Taxonomies

Taxonomieën

Taxonomieën zijn waardevol voor elke organisatie die grote hoeveelheden informatie verwerkt en ontvangt.

ColumnImage 04

Validatie

XBRLValidPro is een state-of-the-art XBRL validating processor die gestandaardiseerde gegevensuitwisseling mogelijk maakt en rapportages correct valideert.

Nog vragen?

Hiernaast de antwoorden op sommige van de meest gestelde vragen.

Net zoals we een gemeenschappelijke taal gebruiken om met andere mensen te communiceren, hebben bedrijven en toezichthouders een gestandaardiseerde manier nodig om dezelfde taal te gebruiken bij het uitwisselen van financiële en zakelijke informatie. Het gebruik van een gestandaardiseerde taal om informatie uit te wisselen is essentieel om compatibiliteit en begrip tussen alle deelnemers te garanderen.

Lees verder

De EU heeft als een van de zes topprioriteiten 'A Europe fit for the digital age'. Digitale technologie verandert het leven van mensen en het functioneren van bedrijven. De digitale strategie van de EU heeft als doel om deze transformatie ten goede te laten komen aan mensen en bedrijven, en tegelijkertijd bij te dragen aan het streven naar een klimaatneutraal Europa tegen 2050.

Onderdeel van deze strategie is een omvangrijk pakket aan wetgeving waaronder de Data Governance Act, de Data Act, de AI act en de Open Data Directive. Al deze wetten hebben grote invloed op de manier waarop we data delen met elkaar. 

Daarnaast stellen burgers en bedrijven steeds hogere eisen aan privacy en gegevensbescherming. 

Iedere organisatie kan baat hebben bij gestructureerde informatie-uitwisseling. Van overheidsinstellingen die samenwerken in ketens, tot toezichthouders die informatie opvragen bij bedrijven en branches, en bedrijven die informatie van afdelingen en vestigingen willen consolideren. Neem contact op om te ontdekken hoe we jouw organisatie kunnen helpen.

Neem gerust contact op

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze experts horen graag van je en willen je helpen om je zakelijke leven gemakkelijker te maken.