Choose language

Verantwoordings-
rapportages

Alle stakeholders tijdig voorzien van betrouwbare informatie.

Advanced 1, Banner Element 05 - Mobile Advanced 1, Banner Element 05 - Desktop

Alle stakeholders tijdig voorzien van betrouwbare informatie

De manier waarop we gevoelige en bedrijfskritische informatie delen en publiceren, is in de loop der jaren veranderd. Bestuurders van bedrijven liggen wakker van de hoeveelheid informatie die ze moeten verstrekken en de manier waarop ze dat doen. Zelfs de kleinste bedrijven moeten grote hoeveelheden informatie en rapportages delen met een groot aantal toezichthouders, instanties en andere belanghebbenden.

4x3-high-quality-data

Van data naar waardevolle informatie

SureSync zet data om in waardevolle informatie en verlicht administratieve lasten met real-time validaties.

4x3-reduce-reporting-burden

Naadloze
Integratie

SureSync integreert moeiteloos met bestaande systemen, waardoor het een flexibele oplossing biedt die aansluit bij de specifieke behoeften van verantwoordingsrapportage.

4x3-data-quality

Rapporteren aan verschillende partijen

Dezelfde data kunnen gebruikt worden voor rapportages aan verschillende partijen, zoals ketenpartners, opdrachtgevers, brancheorganisaties en andere stakeholders.

Verantwoordingsrapportages

Lig niet wakker van verantwoordingsrapportages

Visma Connect is de leider op het gebied van veilige en betrouwbare informatie-uitwisseling.

stockimage-12

Rapporteren is tijdrovend, duur en foutgevoelig

Rapporteren is tijdrovend en duur en als het niet goed gaat of onvolledig gebeurt, riskeren organisaties nog hogere kosten en reputatieverlies. Daarbij komt dat rapportagekosten jaar in jaar uit stijgen.

Versnel de time-to-insight

SureSync helpt organisaties de rapportagelast te verminderen. Visma Connect loopt voorop in deze branche en werkt al sinds 2006 voor overheden, toezichthouders en bedrijven. SureSync zorgt voor nauwkeurige, correcte en tijdige rapportages en het veilig en vertrouwd delen van belangrijke en waardevolle informatie.

Traditionele rapportagemethoden met behulp van ad-hoc gegenereerde spreadsheets volstaan niet meer. Data zijn vaak verouderd en het verzamelen en analyseren kost te veel tijd. In sommige branches geven bedrijven tot wel 10% van hun jaaromzet uit aan het creëren van conforme rapportages voor allerlei instanties en stakeholders.

Oplossingen voor verantwoordingsrapportages

SureSync

SureSync

SureSync is dé oplossing voor de naadloze en geautomatiseerde uitwisseling van informatie tussen organisaties of binnen ketens.

Portals

Portals

Onze portals zijn de oplossing voor elke organisatie die gestructureerde informatie uitvraagt bij meerdere partijen

Taxonomies

Taxonomieën

Taxonomieën zijn waardevol voor elke organisatie die grote hoeveelheden informatie verwerkt en ontvangt.

ColumnImage 04

Validatie

XBRLValidPro is een state-of-the-art XBRL validating processor die gestandaardiseerde gegevensuitwisseling mogelijk maakt en rapportages correct valideert.

Nog vragen?

Hiernaast de antwoorden op sommige van de meest gestelde vragen.

Net zoals we een gemeenschappelijke taal gebruiken om met andere mensen te communiceren, hebben bedrijven en toezichthouders een gestandaardiseerde manier nodig om dezelfde taal te gebruiken bij het uitwisselen van financiële en zakelijke informatie. Het gebruik van een gestandaardiseerde taal om informatie uit te wisselen is essentieel om compatibiliteit en begrip tussen alle deelnemers te garanderen.

Lees verder

De EU heeft als een van de zes topprioriteiten 'A Europe fit for the digital age'. Digitale technologie verandert het leven van mensen en het functioneren van bedrijven. De digitale strategie van de EU heeft als doel om deze transformatie ten goede te laten komen aan mensen en bedrijven, en tegelijkertijd bij te dragen aan het streven naar een klimaatneutraal Europa tegen 2050.

Onderdeel van deze strategie is een omvangrijk pakket aan wetgeving waaronder de Data Governance Act, de Data Act, de AI act en de Open Data Directive. Al deze wetten hebben grote invloed op de manier waarop we data delen met elkaar. 

Daarnaast stellen burgers en bedrijven steeds hogere eisen aan privacy en gegevensbescherming. 

Iedere organisatie kan baat hebben bij gestructureerde informatie-uitwisseling. Van overheidsinstellingen die samenwerken in ketens, tot toezichthouders die informatie opvragen bij bedrijven en branches, en bedrijven die informatie van afdelingen en vestigingen willen consolideren. Neem contact op om te ontdekken hoe we jouw organisatie kunnen helpen.

Neem gerust contact op

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze experts horen graag van je en willen je helpen om je zakelijke leven gemakkelijker te maken.