Choose language

Logistiek

SureSync is dé oplossing voor een naadloze en geautomatiseerde uitwisseling van informatie tussen organisaties of binnen ketens.

Advanced 1, Banner Element 05 - Mobile Advanced 1, Banner Element 05 - Desktop

Voor supply chains die op data draaien en niet meer alleen op wielen

De vraag naar transportcapaciteit in de logistiek blijft toenemen. In de 24-uurseconomie draaien wereldwijde supply chains onafgebroken door. Dat geldt niet alleen voor goederen, maar ook voor diensten. In deze globale ketens zijn verstoringen bijna nooit meer alleen plaatselijk.

4x3-high-quality-data

Betere beslissingen

In een complexe wereld leiden betere data tot betere beslissingen.

4x3-secured_reliable

Betrouwbaarheid

Ketenpartners kunnen rekenen op de kwaliteit van uw data.

4x3-better-comparability

Benchmarking

Precies weten waar u staat dankzij hoogwaardige en betrouwbare gegevens.

stockimage-13

Transparante ketens

Net als de goederen en diensten zelf, verspreiden verstoringen zich in de kortste tijd voorbij landsgrenzen. Om dit soort problemen effectief te kunnen bestrijden, hebben we transparante ketens nodig. Maar 24/7-supply chains  trekken ook een zware wissel op het milieu en dragen bij aan files  in de steden.

Initiatieven zoals iSHARE, we beschikken over in-dept kennis als voormalig beheerder van het afsprakenstelsel en zijn daarom van enorm belang om de efficiëntie te verhogen, de logistieke stromen te optimaliseren en de CO2-uitstoot te verminderen. Nieuwe trends op het gebied van productie – zoals reshoring en 3D-printen – vragen om nieuwe, gespecialiseerde supply chains die draaien op gegevens in plaats van op wielen.

Oplossingen voor gegevensuitwisseling
in de logistiek

SureSync

SureSync

SureSync is dé oplossing voor de naadloze en geautomatiseerde uitwisseling van informatie tussen organisaties of binnen ketens.

Portals

Portals

Onze portals zijn de oplossing voor elke organisatie die gestructureerde informatie uitvraagt bij meerdere partijen

Taxonomies

Taxonomieën

Taxonomieën zijn waardevol voor elke organisatie die grote hoeveelheden informatie verwerkt en ontvangt.

ColumnImage 04

Validatie

XBRLValidPro is een state-of-the-art XBRL validating processor die gestandaardiseerde gegevensuitwisseling mogelijk maakt en rapportages correct valideert.

Nog vragen?

Hiernaast de antwoorden op sommige van de meest gestelde vragen.

Net zoals we een gemeenschappelijke taal gebruiken om met andere mensen te communiceren, hebben bedrijven en toezichthouders een gestandaardiseerde manier nodig om dezelfde taal te gebruiken bij het uitwisselen van financiële en zakelijke informatie. Het gebruik van een gestandaardiseerde taal om informatie uit te wisselen is essentieel om compatibiliteit en begrip tussen alle deelnemers te garanderen.

Lees verder

De EU heeft als een van de zes topprioriteiten 'A Europe fit for the digital age'. Digitale technologie verandert het leven van mensen en het functioneren van bedrijven. De digitale strategie van de EU heeft als doel om deze transformatie ten goede te laten komen aan mensen en bedrijven, en tegelijkertijd bij te dragen aan het streven naar een klimaatneutraal Europa tegen 2050.

Onderdeel van deze strategie is een omvangrijk pakket aan wetgeving waaronder de Data Governance Act, de Data Act, de AI act en de Open Data Directive. Al deze wetten hebben grote invloed op de manier waarop we data delen met elkaar. 

Daarnaast stellen burgers en bedrijven steeds hogere eisen aan privacy en gegevensbescherming. 

Iedere organisatie kan baat hebben bij gestructureerde informatie-uitwisseling. Van overheidsinstellingen die samenwerken in ketens, tot toezichthouders die informatie opvragen bij bedrijven en branches, en bedrijven die informatie van afdelingen en vestigingen willen consolideren. Neem contact op om te ontdekken hoe we jouw organisatie kunnen helpen.

Neem gerust contact op

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze experts horen graag van je en willen je helpen om je zakelijke leven gemakkelijker te maken.